Inloggen dossier Albert Schweitzer ziekenhuis

In het patiëntenportaal MijnASz kunt u een onderzoeksuitslag al na één dag zelf inzien, maar zonder uitleg erbij. De ene patiënt vindt dat prettiger dan de andere. Daarom plaatsen wij vóór het tonen van uitslagen eerst de kennisgeving die u hieronder op de foto ziet.

Twee van onze patiënten geven hun mening. Karin: “De uitslagen kan ik makkelijk negatief interpreteren, waardoor ik onnodig veel spanning krijg. Ik wacht liever de uitleg van de arts af.” Ellyn: “Doordat ik vooraf de uitslag doorlees, kan ik me juist goed voorbereiden op het gesprek met de arts.”

Heeft u binnenkort een afspraak in ons ziekenhuis? Bereidt u zich dan goed voor op het gesprek. Log met uw DigiD in op www.mijnasz.nl, lees de folder die voor u klaarstaat en bekijk wat u eventueel nog moet doen voor uw afspraak. U kunt deze drie vragen als makkelijk handvat meenemen in uw gesprek met de behandelaar:- Wat zijn mijn mogelijkheden voor een behandeling?- Wat zijn de voor- en nadelen van die verschillende mogelijkheden?- Wat betekent dit voor mijn situatie? Over uw gezondheid beslissen we samen!

Kan een afbeelding zijn van 1 persoon en de tekst 'Voordat u verder gaat... Uitslagen verschijnen hier één dag nadat de uitslag definitief is; dat is vaak een aantal dagen na het onderzoek. Wilt de uitslagen liever horen van uw arts of zorgverlener? Wacht dan tot uw volgende afspraak. U weet dan zeker dat u er goede uitleg bij krijgt.'